Droge pulled pork rub/Dry pulled pork rub

De ingrediëntenlijst is genoeg voor 1 varkensschouder of 1 varkensnek zonder been, procureur +/- 2,5 kg.

Het is een droge rub dus je kan het ook ruim van te voren maken en ook meer maken door alles 2 of 3 keer te doen.

 

Ingrediënten:

2 eetlepels zout
2 eetlepels suiker
2 eetlepels bruine suiker
1 eetlepel komijn
2 eetlepels chili poeder
1 eetlepel zwarte peper
1 eetlepel cayenne peper
4 eetlepels paprikapoeder

 

Je kan natuurlijk als je van een variatie houd ook nog knoflook bij de rub doen.

Waar de rub ook heerlijk op ism is Fricandeau. Deze heb ik ook al gebruikt voor pulled pork, enigste  nadeel is dat het niet zo makkelijk uit elkaar te halen is.

Ja, de pulled pork smeren we ook eerst in met mosterd maar dit is de rub die daar op komt.